OSHEE HEDH POSHTE PRETENDIMIN E IZMIRA ULQINAKUT

132

Gjate ditës se sotme në fshatin Postribë është raportuar se ka pasur mungese të energjisë elektrike.

Në lidhje me ketë problem ka reaguar edhe ish deputetja shkodrane Izmira Ulqinaku. Ajo me anë të një statusi shprehej se OSHEE po vjedh dhe torturon qytetaret.

 

 

Ndërkohe ka OSHEE Shkodër behet me dije se është e vërtete që ka pasur mungese të energjisë elektrike por kjo ka ardhur si pasoje e erës se fortë.

Por OSHEE thote se po punohet në terren që ky defekt të rregullohet sa më parë duke hedhur poshtë akuzat e bëra nga ish deputetja Ulqinaku.