PËRLOTËSE! MOMENTI KUR NJË ÇIFT TË MOSHUARISH TË SËMURË TAKOHEN ME NJERI-TJETRIN PAS DISA MUAJSH

122

Momenti i takimit të një çifti të moshuarish në Britani po bën xhiron e rrjetit. Elsi dhe Xhek kishin katër muaj që nuk e kishin parë njëri-tjetrin për shkak të sëmundjeve të tyre.

E shtrirë në krevatin e një spitali Elsi u surprizua pafund kur në dhomë i hyri bashkëshorti i tij më një karrocë me rrota.

Xhek nuk mund të lëviste dhe nuk mund të fliste për shkak të sëmundjes dhe moshës që kishte, por Elsi e emocionuar iu afrua atij dhe po i fliste.

Kur Xhek dëgjoi zërin e saj, në pamundësi për të folur dhe lëvizur ai buzëqeshi, e ndjeu se bashkëshortja është pranë tij.

Elsi e përlotur thërriste vazhdimisht emrin e tij. “Xhek, Xhek, jam unë Elsi”, i thotë e moshuara dhe i dhuron një puthje të lehtë në ballë.