Testoni nënvetëdijen Tuaj: Çfarë mbizotëron – harmonia apo kaosi?

Cila është mendja juaj në nënvetëdije (subkoshiencë)? A ka harmoni apo kaos? Kontrolloni veten me një test të shkurtër vizual. Çfarë po ndodh thellë brenda jush? A ka një periudhë kaosi apo harmonie në ju?

Ky test vizual do t’ju ndihmojë të zbuloni se çfarë është nënndërgjegjja juaj. Testoni nënndërgjegjen tuaj: çfarë mbizotëron – harmoni apo kaos?

Çfarë shihni në foto?

Peshq apo sy (Përgjigjet janë më poshtë)

1. PESHQ
Gjendja juaj e brendshme është harmonike.

2. SY

Në nënvetëdijen tuaj jeni të shqetësar.
Çfarëë duhet të kini parasysh

Duhet të jeni të sigurt dhe të vetëdijshëm për gjërat që po ndodhin rreth jush dhe në ju dhe te dini saktësisht se në cilin drejtim duhet të shkoni. Të jeni të qetë dhe me asnjë nxitim, të kënaqeni me atë që bëni dhe të jeni gati të pranoni shumë gjëra. Qëndroni të qetë!!!

TE TJERA