Shkoi në Itali për të ndihmuar, infermieri shqiptar tregon tmerrin: Pacientët janë të panumërt, vijnë pa fund helikopterë dhe ambulanca

16495

Infermieri kuksian Korab Gjana që i është bashkuar 30 mjekëve e infermierëve që kanë shkuar në Itali, ka treguar situatën se çfarë ndodh në shtetin fqinj.

“Pacientët janë të panumërt, vijnë pa fund helikopterë dhe ambulanca. Nesër do fillojmë dhënien e ndihmës tonë ndaj stafit italian.

Ditën e parë u informuam mbi masat dhe gjendjen në të cilën ndodhet vendi përballë kësaj situate”, tha Gjana për Fax Web.

Lexo edhe:   ZGJEDHJET E 30 QERSHORIT, QEVERIA MERR DY VENDIME TË RËNDËSISHME