SHKODËR , DISA QYTETARË: NUK DIJMË TË APLIKOJMË PËR LEJEN E DALJES ONLINE

557

Kryeministri vendosi që të mos dalë më shumë se një persona nga shtëpia dhe të aplikojnë online për këtë leje por jo të gjithë qytetarët dinë të aplikojnë online apo më keq edhe të dërgojnë një sms të thjeshtë. Disa prej tyre e kanë të pamundur që të aplikojnë dhe e vetmja formë është vetëm nëse ndihmohen nga nipa e mbesa që janë më të rinj.

Ata e shohim si një problem dhe për ta nuk është zgjidhja më e mirë sepse janë shumë mbrapa me teknologjinë edhe kur bëhet fjalë për një mesazh të thjeshtë në cellular.

Ata që nuk mund të aplikojnë janë pensionistët sepse nuk lejohet dalja e tyre nga shtëpia për asnjë arsye që gjithashtu mbetet një problem më vete edhe pse qeveria thotë se do t’i ndihmojë ata që janë të vetmuar.

Të punësuarit në kompani apo institucione shtetërore nuk është e nevojshme që të aplikojnë por edhe ata që janë të paisur me autorizime nga policia.