Rama tjetër njoftim: Nga e hëna askush nuk do dalë nga shtëpia pa marrë leje

527

Kryeministri Rama jep nje tjeter njoftim te rendesishem per qytetaret te cilet nga neser ne oren 13:00 deri te henen ne oren 05:00 nuk do kene mundesi te dalin nga shtepite e tyre.

Ai gjithashtu njofton se prej te henes per te bere pazar do mund te dale vetem nje anetar i familjes dhe per kete do aplikoje online.

Postimi i plotë:

🔴 GATI APLIKACIONI ONLINE OSE ME SMS PËR LEJE-DALJEN E VETËM NJË PERSONI NGA FAMILJA PËR TË BËRË PAZAR!

🔴 NJËSOJ SI JAVËN E SHKUAR, NGA ORA 13.00 NESËR DERI TË HËNËN 05.00 TË GJITHË NË SHTËPI DHE TË GJITHË QEPENAT MBYLLUR!

🔴 NGA E HËNA ASKUSH NUK DEL DOT MË NË PAZAR, PA MARRË LEJEN DIGJITALE ME E-MAIL OSE TELEFON NË EMËR TË FAMILJES

*pas pak do të bëjmë prezantimin e aplikacionit që është shumë i thjeshtë dhe nga e hëna e deri në mbarim të luftës, do të jetë e vetmja rrugë për të dalë nga shtëpia në Tiranë e në qendrat urbane