‘Kam bërë betimin dhe duhet të…’/ U rikthye në punë, fjalët e këtij mjeku 85 vjeçar po bëjnë xhiron e rrjetit

Një foto që po ben xhiron e botës është ajo e mjekut që shihni meposhtë.

85-vjeçar iu rikthye punës në Itali teksa u shpreh se nuk ka frikë pasi ky është profesioni që ka zgjedhur qëkur ka bërë betimin.

“Më kërkuan dhe pranova. Kam bërë betimin dhe si mjek duhet të shërbej. Frikë mos infektohem?
Atëherë është më mirë të mos bëhesh mjek”, -Giampiero Giron.

TE TJERA