Reshje të lehta në të gjithë vendin, ja sa do të ulen temperaturat sot

360

Dita e sotme do të karakterizohet nga reshje të lehta në të gjithë vendin, ndërsa temperaturat do të pësojnë ulje.

Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit, në terrenet malore reshjet mund të jenë edhe në formën e dëborës.

TEMPERATURAT

Në bregdet: 6 / 14 °C
Në vendet e ulëta: 8 /11 °C
Në vendet malore: -4 / 8 °C
ERA

Pritet një forcim gradual i saj deri të martën (dt.24), për t’u bërë problematike në disa zona, më e ndjeshme në bregdet dhe në terrenet e larta malore, ku për momente do t’i kalojë 40km/orë, sidomos në Perëndim të vendit.