HYRJELAJMEAKTUALITETBashkia Shkoder mesazh sensibilizues per Italine

Bashkia Shkoder mesazh sensibilizues per Italine

#VivaItalia????

Derë e hapur, strehë dhe shpresë për shqiptarët e veçanërisht për Shkodrën, që nga koha e Skenderbeut dhe deri në ditët tona! Vendbanim dhe vendlindje e mijëra shqiptarëve që unifikojnë dy vendet tona me dyshtetësinë!

Djepi i kulturës europiane e botërore, atdheu i Dantes dhe i Garibaldit, Lucia Nadin, Celentanos, Al Bano dhe Roberto Baggio po kalon ditë shumë të vështira.

Mijëra jetë po shuhen nga e njëjta epidemi që po sulmon edhe Shqipërinë tonë.
Sot vetëm mund të lutemi për Italinë dhe italianët!

Tregojmë solidaritetin e mbështetjen tonë duke ndezur Tringjyrëshin në Bashkinë e Shkodrës!

#ShkodraSolidaritetmeItaline????
#ItaliaCeLaFara????
#ShkodraConItalia????

TE TJERA

spot_img