Mjekëve të Infektivit iu çojnë fli dhe mantia si dhuratë për falënderim (VIDEO)

189

Sot dikush u kujdes që personeli mjekësor në Klinikën Infektive mos të kenë uri.

- PUBLICITET -

Atyre u dërgoi flija e ushqime tradicionale, njofton Klan Kosova.

Edhe pse e respektojnë vendimin e Qeverisë për mbylljen e bizneseve, punëtorët dolën të martën herët në punë ta bëjnë gati ushqimin dhuratë doktorëve.

Kronikë nga Merita Neziri – Klan Kosova

- PUBLICITET -