A e keni marrë patentën e shoferit me meritë apo keni dhene leke? Kush ka përparësi në këtë kryqëzim?

335

Per te gjithe ju qe keni marre patenetet dhe mendoni se jeni nje shofer shume i mire le te shohim a e gjeni dote se kush kalon e pari.

- PUBLICITET -

Ne mediat sociale keto lloje fotosh behen virale dhe jane shume argetuese. Por i ka bere konfuz shoferet.

Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzimin pa semaforë ndodhet një kamion, makinë dhe autobus.

Kamioni duhet të kthehet majtas, makina djathtas pasi autobusi shkon drejt. Si do të bëhet kjo?

A gjeni dot?Ai qe e gjen pergjigjet ne komentet.

- PUBLICITET -