Këngëtarja shqiptare bëhet gjyshe, çifti gëzohen me një vajzë

236

Këngëtarja e njohur e muzikës popullore Remzie Osmani, së fundmi është bërë gjyshe.

Gëzimin e madh e kanë shprehur çifti i ri, djali i këngëtares, Hamza dhe gruaja e tij Gëzimja, që janë gëzuar me ardhjen në jetë të një vajze.

Ata kanë bërë të ditur se e kanë pagëzuar vajzën me emrin Ema. Kujtojmë që Hamza është djali i vetëm i këngëtares dhe ky është një gëzim i madh në familjen e tyre.