21 vjeçarja që udhëton nëpër botë dhe ka blerë dy shtëpi, fiton 4500 euro në ditë vetëm sepse është e dashura e …

318

Sipas mediave të huaja, modelja ukrainase Jana Orfeyev është zonjusha më e re në botë e mirë paguar.

Ajo është e dashura e princit saudit dhe për këtë fakt një shumë e madhe parash i depozitohen në llogarinë e saj çdo ditë.

Jana Orfeyev fiton rreth 4500 euro në ditë, sipas Daily Star. Ajo është 21 vjeç, dhe në Instagram, ku ndiqet nga më shumë se 84,000 njerëz, ekspozon jetën luksoze që bën, në çdo ditë.

Sipas mediave të huaja, Jana I ka investuar paratë në blerjen e dy apartamenteve një në Moskë dhe një në Kiev.