Aktori i humorit Julian Deda ka shpërndarë në Instagram një video nga një skeç i realizuar katër vite më parë.

Në skeç trajtohej rasti i një pacineti të sëmurë që shkon tëkontrollohet tek doktori. Sapo pacienti i jep Dorën Julit që në këtë rast është doktori ai bërtet “Obobo i dhashë dorën”. Nga ana tjetër infermierja mer urgjentisht desifektuesin dhe i pastron duart doktorit në mënyrë që të mos infektohet.

Krahas videos të postuar në Instagram Juli shkruan me shaka: “E kishim parashikuar kete situate 4 vjet me pare..! 🤣”