Një grup vullnetarësh me ndihmën e Policisë së Shkodrës shpërndajnë ushqime për familjet në nevojë…

156

Sot EKO Mendje me ndihme te Drejtorise te Policise Shkoder beri te mundur shperndarjen e ushqimeve neper familjeve ne nevoje ne periferi te Shkodres, ne ato familje me femi jetime ku levizja per to ishte e pamundur ne keto dite izolimi.

 

Falenderojme policine per ndihmen e madhe ne kete dite ku levizja me makina ishte e pamundur dhe e falenderojme qe ne keto dite te veshtira jane ne ndihme ne cdo moment!

Bashkohuni me ne!

Fotografia e EKO Mendje

 

 

 

/marre nga realiteti post/