“Betohem që do…”, deputeti tallet keq me Ilir Metën dhe bën veprimin ironik ndaj presidentit (Foto)

208

Deputeti Myslim Murrizi në përpjekje për të ironizuar presidentin Ilir Meta ka bërë shenjën e shqiponjës në borë në Bjeshkët e Rugovës. “Sot në Bjeshkët e Rugovës mbi Pejë.

Në Bogë.

Nje 7 mars i 2020 duke rene debore

Betohem që do bjeri prapë borë vitin që vjen”, shkruan me ironi Murrizi.