Bëhuni gati, javën tjetër ndryshon totalisht moti

Javën e ardhshme Shqipëria kalon në kushtet e motit të kthjellët me temperatura të larta, kryesisht në vlerat e mesditës kur temperaturat do të ngjiten në 16°C për zonat malore dhe mbi 20°C, në bregdet dhe zonat e ulëta.

Një tjetër paqëndrueshmëri e motit, pritet të vijë nga fundi i muajit duke bërë që të realizohen normat e reshjeve mujore për të gjithë vendin ndërsa tejkalohen këto norma, për zonat Perëndimore të Shqipërisë.

TE TJERA

spot_img