Alarmi është a rmiku i përjetshëm i një personi që është çdo ditë në punë. Si guxojnë telefonat të prishin gjumin tonë paqësor me një “bori” të nev eritshme?

 

Macja e një gruaje nga Brazili, i bënte nder pronares së saj duke i fikur alarmin çdo mëngjes dhe kjo e fundit bëhej vonë për punë.

 

Sa herë dëgjonte alarmin që binte, macja shkonte dhe e fikte me putër. Videoja gazmore është bërë virale në rrjet.