Meta krah Voltana Ademit: Nuk e komentoj raportin paraprak të “Venecias”, ishte konfidencial

Ilir Meta nuk komenton raportin paraprak të Komisionit të Venecias i cili shkruante se Presidenti kishte vepruar arsyeshëm sa i përket përzgjedhjes së gjyqtarëve për Gjykatën Kushtetuese si dhe nuk kishte baza për shkarkimin e tij.

 

Meta në Shkodër për të ndjekur një ndeshje basketbollit për meshkujt dhe kishte zgjedhur pikërisht Voltana Ademin, kryetaren e Bashkisë Shkodër që mazhoranca nuk e njeh si të tillë për të ndjekur ndeshjen.

 

Pononcimi i Metës

Është publikuar ditën e djeshme raporti paraprak i Komisionit të Venecias në lidhje me përplasjen me mazhorancën?

 

Nuk mendoj se kjo është një ccështje e Venecias sepse Venecia e ka shkruar Kushteutën. Që prej 115 ditësh një ccështje e drejtësisë dhe hetimti që askush në Shqipëri mos dalë mbi Kushtetutën.

 

Nuk e komentoj për arsye sepse mbi dokument ka patur një konfidencialitet por unë ja u kam thënë që Kushtetutën tonë e kanë shkruar Venecia.

 

Këtu kemi ardhur për të parë një spektakël të jashtëzakonshëm dhe më pëlqen që Vllaznia vijon shkëlqen në lojërat me dorë.

TE TJERA

spot_img