Bieta tregon ç’bën Albani në shtëpi dhe të gjithë u shkrinë së qeshuri

226

Këtë pasdite, në emisionin “Ftesë në 5” është diskutuar rreth buxhetit në familje. Të ftuara ishin disa gra të njohura, mes të cilave dhe gazetarja Ola Bruko, e cila e ka pyetur moderatoren se kush i menaxhon paratë në shtëpinë e saj.

 

Duke qeshur Bieta është përgjigjur se në shtëpinë e saj paratë menaxhohet nga bashkëshorti, moderatori Alban Dudushi. “Momenti i së vërtetës, flasim? Zonjë deri në fund? Kush e ka kartën time? Albani”, është shprehur ajo ndërkohë që kjo përgjigje ka shkaktuar shumë të qeshura në studio.

 

Më pas Bieta ka treguar se pavarësisht kësaj, ajo e udhëzon Albanin nga telefoni për çdo blerje e çdo gjë tjetër. “Albani, por me porosi nga telefoni, duhet kjo, duhet ajo, duhet edhe kjo”, ka përfunduar moderatorja me të qeshura.