Sherr në mes të emisonit/ Agim Doçi kapet me inxhinerin: E ke mbaruar shkollën natën

Debate të forta janë zhvilluar gjatë emisionit “360 gradë” mes inxhinerit Arben Meçe dhe shkrimtarit Agim Doçi. Ky i fundit u revoltua sepse gjatë emisionit, i ftuari tjetër Mentor Nazarko nuk kishte folur fare.

 

Nga kritikat debate kaloi në personale dhe Doçi i kërkoi Meçes që të bënte publike diplomën e juridikut që pretendonte se e kishte.

TE TJERA