HYRJELAJMEAKTUALITET"Po goca s’ka këtu", Kryeministri Rama batuta me nxënësit e shkollës profesionale:...

“Po goca s’ka këtu”, Kryeministri Rama batuta me nxënësit e shkollës profesionale: Ju laj, thaj…

Kryeministri Edi Rama ka vizituar ambientet e godinës së re të shkollës profesionale, Teknologji Informacioni, Elektro – Teknikë ‘Gjergj Canco’.

Gjatë vizitave në çdo klasë, Rama ka bërë batuta edhe me nxënësit e kësaj shkolle. “Po goca s’ka këtu, pyeti Rama. Domethënë ju laj, thaj, njëri – tjetrin keni”, tha kryeministri, që shkaktoi të qeshura te të pranishmit.

Rama ka thënë se nxënësit e shkollave profesionale do të ftohen të marrin pjesë në procesin e rindërtimit, duke u paguar plotësisht për punën e tyre. “Na ndihmoni se skemi shumë punonjës të kualifikuar dhe e shënoni edhe në historinë tuaj profesionale që keni ndihmuar”, tha Rama.

TE TJERA

spot_img