PS i shtrin dorën Metës, Lleshaj bën ofertën e papritur

1072

Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj, i ka shtrirë dorën Ilir Metës që të bëj një muaj armëpushim dhe të mos ketë akuza dhe kundër akuza.

Ftesa e Lleshaj ishte një thirrje publike e bërë në emisionin “Real Story”, ku tha se jemi në kohën që Presidenti dhe Qeveria duhet ta lënë luftën politike për hir të së ardhmes Europiane.

“Duhet një armëpushim, një muaj. Jo për hir të qeverisë, por për hir të Shqipërisë. Jemi përballë një vendimi të rëndësishëm për integrimit. Armëpushim. Jo paqe…Kjo do të ishte minimumi që do i kërkohet Presidentit.

Lëreni Europën të qetë që të shohi dhe të marrë një vendim. Kjo nuk pranohet. Kur merr në konsideratë se përse po bëhet diskutimi, bëhet për një dekret që si ka prekur asnjë kompetencë Presidentit”, u shpreh Lleshaj.