Kjo bukuroshe në foto ka qenë ‘Miss Bota 2000’, por shikoni si duket tash pas njëzet viteve

Priyanka Chopra nga India në vitin 2000″ ishte “Miss World”, dhe kjo femër e bukur indianie e mori titullin kur ishte 18 vjeçe.

 

Para 15 vjetëve, ajo kishte një pamje të përkryer, dhe çfarë mendoni ju do të fitonte në qoftë se konkuron përsëri tani?

 

Ne mendojmë se fati është ende në anën e saj.

 

 

TE TJERA