Edi Rama: Unë Jam Katolik, Gruan E Kam Myslimane Dhe Djemtë I Kam Ortodoks

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama në intervistën e dhënë për televizionin T7 nga Prishtina e ka komentuar edhe statusin e familjes së tij karshi religjioneve.

 

Rama në ‘Pressing’ ka thënë në familjen e tij janë prezent të trija religjionet.

 

‘Unë jam katolik, gruaja ime është myslimane ndërkohë djemtë i kam të besimit otodoks’ tha Rama.

Po ashtu Kryeministri i Shqipërisë deklaroi që religjioni kurrë s`ka qenë problem tek shqiptarët dhe as nuk do të jetë.

TE TJERA