‘Shpërthen’ Valer Kolnikaj: Shumica e vajzave të “Big Brother” janë bërë eskorta (Video)

201

Ish-banori i “Big Brother” Valer Kolnikaj ka bërë një deklaratë të fortë në studion e “Shqipëria live”. Mjeku nga Malësia e Madhe është shprehur se shumica e vajzave që kanë qënë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, e kanë shfrytëzuar vëmendjen për t’u bërë eskorta.Sipas tij, shumë prej tyre janë të përfshira në afera seksuale dhe ky ka qënë suksesi më i madh që ato kanë arritur.

 

“Nuk kam hyrë për të bërë vëllezër dhe motra aty por sepse synoja televizionin. Unë kam të njëjtën familje, nuk e kam shfrytëzuar Big Brotherin për t’u bërë eskortë sepse shumica e femrave ashtu janë bërë. Shumë vajza të bukura që kanë qënë në Big Brother vetëm për t’u bërë eskorta. Shumë janë përfshira në afera se ksuale.

 

Ai është suksesi më i madh që kanë pasur. Ka plot raste, në Big Brother ka raste sa të duash,”-tha Valeri.Edhe pse nga ana e moderatorëve dhe të ftuarve të tjerë u këmbëngul për një emër, Valeri tha se fliste për shumicën e vajzave dhe se nuk dëshironte që të “drejtonte gishtin” tek një person i vetëm.