Blen një divan të ri, gruas “i fluturon truri” kur sheh ç’ka brenda

425

Është një mënyrë për t’u kujdesur më mirë për planetin, i cili tashmë është i ngopur me kaq shumë materiale të papërpunuara, që më në fund e kontaminon ekosistemin tonë.

Historia e një gruaje që bleu një divan të ri për shtëpinë e saj, por u takua me një surprizë të pakëndshme është përhapur në internet.

Ajo bleu një divan në treg dhe mori një surprizë të madhe kur e kontrolloi atë.

Mbushja e mobiljeve ishte e neveritshme.

Ajo ishte mbushur me peshqir sanitare dhe pelena, të cilat ishin të fshehura nën mbështjellëse.

Pamjet e divanit u bënë shpejt virale.

Lexo edhe:   Pamje të rralla të kometës/ Ndodh 1 herë në 7000 vjet, ja kur pritet të arrijë pikën më të afërt me Tokën (Foto)