Sali Berisha bën bilancin e prote stës së Metës: Dje ishin 500 mijë njerëz në shesh

Sali Berisha ka bërë bilancin e protestës së djeshme. Ai thotë se presidenti Ilir Meta mundi të mbledhë 500 mijë njerëz në shesh.

 

“Populli i vendosur te mbroj kushtetuten dhe te permbyse nar koshtetin dhe puç in e tij! Nderim te madh 500.000 qytetareve qe i dolen zot kushtetutes ne Tirane dhe i futen tme rrin ne shpirt dhe lepurin ne bark nar koshtetit dhe kreut te tij pu çistit Edvin Mafise.

Rama ik! Fitore! sb”

TE TJERA