Moderatorja e njohur paragjykon ata që kanë lidhje jashtëmartesore, Alesia Bami e ndalon

Nevina Shtylla gjatë rubrikës “Trotuar” këtë të dielë, është shprehur që ndjehet mjaft paragjykuese ndaj lidhjeve jashtëmartesore.

Nevina ka treguar se këto lidhje i duken anormale, ndërsa nga ana tjetër, Alesia Bami i ka tërhequr vëmendjen, duke thënë se ky është një paragjykim.

Nevina Shtylla: “Mbase e quaj veten gjykuese në këtë rast sepse nuk kam histori personale të kësaj situate por normalisht duhet të jap një gjykim timin. Nuk më duket aspak normale që të formohet një lidhje dhe nuk e quaj fajtor personin e tretë që hyn në martesë.

Nuk jam dakord, më duket diçka anormale, me marrëdhëniet e krijuara nga lidhjet jashtëmartesore.

Alesia Bami: Nuk kemi pse t’i paragjykojmë. Sa kohë që s’e bëjmë vetë…

Nevina Shtylla: Unë e gjykoj se nuk më duket normale…

Alesia Bami: Ne nuk kemi eksperienca personale por nuk kemi pse i paragjykojmë, sepse fundja fare është jeta e tyre…

TE TJERA