HYRJELAJMELIFESTYLEA E Dini Çfarë Shërbejnë Këto Dy Vrima Misterioze Në Atlete

A E Dini Çfarë Shërbejnë Këto Dy Vrima Misterioze Në Atlete

Në fund të atletëve janë dy vrima, që pak persona e dinë se për çka shërbejnë ato!

 

Truku i kësaj metode është t’i ngushtoni këpucët sa më shumë të jetë e mundur, nëse dëshironi.

 

Nëse keni pasur ndonjëherë këpucë të firmës Converse, të njohura si All Stars, padyshim që i keni vënë re dy vr.ima në fund të atletëve. Siç duket, shumë njerëz në internet janë duke bërë të njëjtën pyetje dhe përgjigja për këtë është “bar lacing”.

 

Pra, përmes atyre vri.mave ju mund t’i ngushtoni sa të doni atletët tuaja. Në fillim hiqni lidhëzet nga dy vrimat e para të këpucës, pastaj i vendosni në vri.mat misterioze. Kush e di, mund edhe të filloni një trend krejtësisht të ri.

TE TJERA

spot_img