“Zbrisni se jeni në Shkodër”/ 20 afganë lihen në mes të autostradës Vlorë-Fier, kishin paguar 700 euro

376

Të paktën 20 refugjatë afganë u gjetën nga policia sot ndërsa ecnin në këmbë përgjatë autostrades Vlorë -Fier.

Ata duket se janë braktisur nga trafikantët në mes të rrugës. Sipas tyre destinacioni ka qënë Shkodra , për të cilën ata kishin paguar 700 euro.

Ata thonë se kanë 1 javë në Shqipëri.” Taksia na i mori paratë dhe iku” thotë një tjetër prej tyre. Afganët po shoqërohen nga policia dhe pritet të

mësohet se çfarë do të ndodhë me ata pas mbërritjes në Fier.

Top Channel