HYRJELAJMESHOWBIZSot vajzat e pëlqejnë shumë, nuk e keni idenë sesi dukej Robert...

Sot vajzat e pëlqejnë shumë, nuk e keni idenë sesi dukej Robert Berisha para famës

Pas ndarjes së tij nga Nora, shumë vajza të njohura shprehën pëlqim për Robertin duke kujtuar këtu Lei Krajan e së fundmi Xhesi Kadiun e cila deklaroi se ata kanë qenë të lidhur.

Ditën e sotme Roberti është rikthyer pas në kohë duke postuar në Instagram një foto të 10 viteve më parë. Me më pak kile, pa muskuj dhe me një model tjetër flokësh, Roberti duket shumë ndryshe.

“Muzika është gjithçka për mua”, shkruan këngëtari.

TE TJERA

spot_img