Konsiderohet si personi më i frikshëm në botë, kjo është arsyeja

432

Atë e kemi parë shpesh në ekran.

 

Mund ta keni parë këtë grua në mediat online të huaja por kurrë nuk iu ka shkuar në mëndje pse ajo cilësohet si një nga personat më të frikshëm në botë.

 

74-vjeçarja është një spikere veterane nga Koreja e Veriut e cila ka dalë në pension në vitin 2012.

Por ajo vazhdon të shfaqet në ekranet koreane zakonisht për të dhënë lajme të ngjashme si përparimet ushtarake të Republikës të Koresë.

 

Ajo transmeton lajme nga më të frikshmet mbi fatin e të gjithë botës dhe për këtë ka marrë dhe “namin e keq”.