Jo, jo nuk është Vera Grabocka, Alketa Vejsiu tregon kush ka qenë heroina e saj

258

Prej disa ditësh Alketa po relaksohet në veri të Italisë, rrethuar nga dëbora.

 

Në postimin e radhës Alketa ka pozuar pranë një kali ngjyrë bezhë dhe shkruan krahas fotos: ‘Cili ka qene heroi/heroina juaj ne perrallat e femijerise?

 

E imja quhej Pipi Çorapegjata! Nje kale dhe nje majmun ishin shoket e saj, por edhe shoket e mi imagjinare!’Një ndër herët e rralla, ku Alketa ‘harron’ që heroina e saj është ‘e madhja’ (Ashtu siç e ka cilësuar disa herë ajo vetë) Vera Grabocka.

 

E sigurisht, aq sa është ‘italianizuar’ kohët e fundit, si shumë postime të tjera, Alketa nuk ka harruar që të njëjtin postim ta shkruajë edhe në gjuhën italiane.