“Shpirt a ta vesh këtë?”, përgjigjet e burrave shqiptarë do ju shkrijnë së qeshuri

216

Veshja ende është një pjesë e rëndësishme në marrëdhënien në çift dhe për këtë disa gra e vajza kanë zhvilluar një eksperiment social shumë të veçantë.

Meshkujt shqiptarë njihen për temperamentin xheloz dhe si duket përgjigjet e tyre e dëshmojnë edhe njëherë këtë gjë. Një grup femrash shqiptare kanë pyetur bashkëshortët

dhe të dashurit e tyre për një bluzë provokative dhe përgjigjet e tyre janë shpërndarë në rrjetet sociale. Le t’i shohim përgjigjet e burrave