“Po e puth dhe ta mbash me dinjitet”, dhurata e Ilir Metës për Fevziun

234

Pas një interviste rreth 2 orëshe, ku Presidenti Ilir Meta ishte në “Opinion” përballë një paneli gazetarësh, fundi i emisionit u shoqërua me shkëmbim dhuratash mes gazetarit Blendi Fevziu dhe kreut të shtetit.

Pasi i dhuroi Presidentit një stilograf, vetë drejtuesi i emisionit i kërkoi kreut të shtetit t’ia jepte dhuratë Ku shtetutën. Presidenti Ilir Meta pasi u mendua për disa sekonda pranoi t’ia jepte Blendi Fevziut, por me kushtin që ta mbajë në një vend të nderuar dhe me dinjitet.

Blendi Fevziu: Tani t’ju kërkoj edhe unë një gjë. Më mirë live…

Ilir Meta: Çfarë?

Blendi Fevziu: A mund të ma jepni Kus htetutën tuaj dhuratë?

Lorenc Vangjeli: Është bashkë me re formën në dr ejtësi brenda ai.

Ilir Meta: Tani…

Blendi Fevziu: Ma jepni një Ku shtetutë se nuk ju gjen gjë? Dhuroni Kus htetutën të paktën.

Ilir Meta: OK, por duhet ta mbash në një vend të nd eruar.

Blendi Fevziu: Pa di skutim.

Ilir Meta: Dhe të gjithë shqiptarët duhet ta kuptojnë që kjo është Shqipëria jonë, kjo është Amerika jonë, kjo është Europa jonë dhe vetëm duke dashur Ku shtetutën tonë siç duan amerikanët Kus htetutën e tyre do të bëhemi ai vendi që kanë aspiruar të parët tanë dhe që të jetojnë dhe të shkëlqejnë fëmijët tanë këtu. Unë po e puth dhe ta mbash me di njitet këtë Kus htetutë.

Blendi Fevziu: Në një vend që nuk ka fotografi pol itikanësh do ta vendos./tvklan