Pishat me borë pasqyruar në liqen, peizazhe të mrekullueshme në Pukë

194

Dëbora e rënë mëngjesin e djeshëm ka zbardhur majat e Pukës.

Qyteti verior vjen me një pamje piktoreske dhe peizazhe të mrekullueshme natyrore. ‘Velloja e bardhë’ ka mbulluar çdo skaj e cep të Pukës,

duke pasqyruar një peizash fantastik, pavrësisht temperaturave të ulëta.