Më trego çfarë duar ke, të tregoj çfarë karateri je!

294

Mund të tingëllojë qesharake, por njerëzit me pëllëmbë më të vogëla ështëë treguar se janë pasionat ndaj rrezikut dhe aventures, ndërsa ata me pëllëmbë më të mëdha shpesh janë perfeksionistë që nuk i lënë asgjë rastit.

 

Shikoni duart tuaja dhe zbuloni disa gjëra interesante për ju. Por së pari, definoni se a keni duar të mëdha apo të vogla. Bëni matjen e dorës sikur është dhënë sqarimi në foton më poshtë

 

Duart e vogla – Ju jeni të prirur për të marrë rreziqe. Ju jeni zemërgjerë dhe aventureske. Marrëdhëniet tuaja, qofshin ato miqësore oapo të dashurisë, shpesh dinë të jenë dramatike. Ju jeni pragmatik nga natyra, mendoni në mënyrë logjike dhe doni të zgjidhni problemet menjëherë.

 

Duart e mëdha – Ju jeni perfeksionistë. I kushtoni shumë energji detajeve. Kjo nganjëherë rezulton me vonesa, veçanërisht në vendin e punës. Por ju jeni gjithashtu një punëtor shumë i zellshëm dhe efikas në të cilin njerëzit mund të mbështeten. Jeni më pak të ndjeshëm se sa doni të jeni. Reagoni impulsivisht dhe nganjëherë ekzagjeroni reagimet tuaja. I vlerësoni shumë njerëzit e tjerë, dhe nganjëherë e lini pas dore veten tuaj për këtë gjë.

 

Forma e pëllëmbës është gjithashtu shumë e rëndësishme:

Katrore – jeni praktik dhe logjik. Matematicient i mirë që përdor logjikën por nuk ndjek intuitën tëndee.

 

Trekëndëshe – ju shpejt i zgjidhni problemet. Jeni intuitiv dhe gjithmonë dëgjoni zërin e vogël të brendshëm brenda jush.

 

Gishtat e gjatë – ju jeni një person shumë kurioz.

Gishtat e shkurtër – ju jeni një udhëheqës i lindur, dhe të tjerët ju ndjekin pa problem.