(VIDEO) E pabesueshme: Ata e shpëtuan kalin nga flakët, ndërsa ai u kthye në zjarr për të ndihmuar të tjerët

275

Kjo është një video e një kali që shpëtohet nga zjarret në një periferi të Los Angeles-it javën e kaluar, ku ai pasi është shpëtuar kthehet në flakë për të ndihmuar kuajt tjerë që ta gjejnë rrugën e tyre për në një vend të sigurt.

 

Një nga dy kuajt e ndihmuar nga heroi ishte shumë i ri. Kishte vullnetarë në terren duke ndihmuar kafshët të shpëtoheshin, si dhe gazetarë që regjistruan këtë rast të pazakonshëm.

 

Shione videon mëposhtë!