Rregulli absurd i natës në familjen mbretërore; askush nuk lejohet të flejë gjumë pa zbatuar këtë “ligj”

Nëse keni ëndërruar ndonjëherë të jetoni stilin e jetës mbretërore, duhet të dini që ku titull vjen me shumë përgjegjësi. Kurorat dhe udhëtimet mund të tingëllojnë bukur por ka dhe gjëra që sdo t’ju pëlqejnë!

 

Askush nuk lejohet të shkojë në shtrat para se Mbretëresha Elizabet të thotë natën e mirë — dhe thuhet se 92-vjeçarja ka zakon të flejë shumë vonë. Zarife Hardy, një trajner i Shkollës së Etikës së Australisë, raportoi se ajo “fle pas mesnatës”.

 

Dhe sipas ish sekretari privat i mbretëreshës, Sir William Heseltine, ka thënë “Askush nuk shkonte në shtrat përpara mbretëreshës “, përveç një shpirti të guximshëm: Princesha Diana, e cila luftonte me zakonet e natës të mbretëreshës,dhe shumë shpesh flinte herët.

 

Në familje ky rregull është pak ekstrem , por mesa duket një mbretëreshë i binden të gjithë!

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img