“Përdoreni” trurin: Në ciIën drejtim lëviz kaIi? Është duke shkuar apo ardhur?

212

Një provë tjetër e trurit që do t’ju bëjë të mendoni mirë falë këtij iluzioni interesant optik.

 

Asnjë detaj në lidhje me kalin ose kalëruesinn e tij nuk do t’ju tregojë përgjigjen e saktë. Ajo që duhet të shikoni është qeni dhe pozicioni i tij në lidhje me kalin. Shikoni foton dhe përgjigjuni!

 

Përgjigja e saktë është se kali po largohet. Shiko foton më poshtë!