Momentet e sikletshme, si i “tradhtuan” veshjet VIP-at (FOTO)

251

Nuk janë të pakta rastet kur personazhet e njohur kanë pësuar “aksidente” me veshjet. Që nga këputja e një kopse apo grisja e pantallonave ose ndodh që të ngrihet papritur fustani nga era.

 

Për personazhet e njohur momente të tilla janë më të sikletshme, pasi ndodhin para kamerave dhe menjëherë bëhen virale. Më poshtë po sjellim disa prej momenteve më të sikletshme të personazheve të njohura.

Foto: