HYRJELAJMESHOWBIZAlesia Bami thotë se jeton me 400 mijë lekë, i kthehet Edi...

Alesia Bami thotë se jeton me 400 mijë lekë, i kthehet Edi Manushi: Hiqe të të shohim…

Alesia Bami ishte sot pjesë e rubrikës “Trotuar” në “E diell” ku u fol për pagat.

Gjatë bisedës, Alesia u shpreh se rroga e saj e parë në televizion, kapte shifrën e 300 mijë lekëve të vjetra. Ndërsa sot ajo jeton edhe me 400 mijë lekë të vjetra. “Rroga ime e parë në televizion ka qenë 300 mijë lekë dhe më ndihmonin edhe prindërit.

Kurse sot mund të jetoj edhe me 400 mijë lekë”, u shpreh Alesia ndërsa Manushi e ndërpreu dhe i kërkoi të heqë këpucët për t’i parë markën.

“Stop, hiqi këpucët, hiqi”, i tha Manushi dhe kontrolloi edhe orën e Alesias nëse e kishte flori. “Unë po thoja që mund ta kalosh edhe me 40 mijë lekë se gjithçka ka të bëjë me menaxhimin e gjërave”, tha Alesia.

TE TJERA

spot_img