KUNATI I SHOKUT XHEMAL – NGA ESTRADA E QYTETIT TE SHKODRES

403

Loni (Zef Deda), Nuk do qe e motra te martohet me Xhemalin katundarin, por ajo martohet gjithsesi. Kur Xhemal katundari behet pastaj shoku Xhemal, Loni e ka per nder te jete Kunati i shokut Xhemal.

Nje nga perlat e humorit shqiptar eshte ky skec i titulluar “Kunati i shokut Xhemal” shkruar me mjeshtri nga Paulin Selimi dhe interpretuar po me mjeshtri nga aktoret e humorit te Shkodres :

Zyliha Miloti, Zef Deda, Drande Xhai, Rita Ndoci, Tano Banushi, Besnik Cinari etj.