Bes Kallaku tregon si e ta llnin se ishte ‘katunar’: Shkoja e vija nga fshati në Tiranë, flija në tavolinën e punës, për jastek kisha dosjet

235

Në “Dua të të bëj të lumtur” sot është trajtuar një rast bullizmi.

Nëna kishte ardhur të lumturontë vajzën e saj Elisa e cila kishte ndërruar shpesh shko llë për t’i shp ëtuar bu llizmit.

Ndërkaq, i ftuar sp ecial ishte dhe aktori Bes Kallaku i cili ka rrëfyer historinë e tij dhe kohën kur punonte në Portokalli e vinte nga fshati në Tiranë.

Flija ne tavolinën e punës, për jastëk kisha ato do sjet e punës te Portokalli. Ndodhte që mërzitesha dhe shkoja i thoja Ijes: jam vetëm.

Shkoja e vija nga Tirana në fshat e njerëzit thonin: he mo se katunar, hë mo se katunar dhe Ija më thoshte: Të marrshinë të ligat!”, rrë feu aktori.

“Sot shoqëria të ne glizhon për faktin se ti je ndryshe nga ata, por ajo që e ndot njeriun është fjala e keqe që thotë prej gojës së tij.

Ne nuk na zbukuron as lëkura, as bukuria e jashtme, por ajo që ne kemi përbrenda, shpirti dhe karakteri ynë!”, theksoi aktori.