Kush i bëri keq Elvana Gjatës? Këngëtarja ka një thirrje: Mos u lodhni, mos bëni asgjë për rivalitet

174

Këngëtarja shqiptare Elvana Gjata e ka nisur ditën e sotme me mendime të thella. Në disa postime në Instastory, këngëtarja ka publikuar foto me shprehje nga të cilat kërkon të përcjellë një mesazh.

- PUBLICITET -

 

Me anë të fjalëve dhe shprehjeve motivuese, Elvana u bën thirrje ndjekësv të saj që të mos bëjnë asgjë për rivalitet dhe mendjemadhësi por me përulësi dhe që secili ta çmojë tjetrin më shumë se veten .

“Mos bëni asgjë për rivalitet dhe mendjemadhësi, porm e përulësi, secili ta çmojë tjetrin më shumë se veten,”- shkruhet në një foto. “Le të ms lodhemi duke bërë të mirë, sepse po të mos lodhemi, do të korrim në kohën e vet,”- shkruhet në foton tjetër.

 

“Njeriu i mirë e nxjerr të mirën nga thesari i mirë i zemrës së vet, dhe njeriu i mbrapshtë, nxjerr të mbrapshta nga thesari i keq i zemrës së vet, sepse goja e njërit flet nga mbushullia e zemrës,”- thueht në foton e radhës.

Vallë kush mund ta ketë lënduar këngëtaren që e ka futur në mendime të thella?

- PUBLICITET -