O ju njerez “Tregoni dashuri për gratë”. FjaIët e një mjeku që tronditën mbarë botën…

398

Sot është dita më e tr ishtë e jetës simeSi doktor, unë kam tr ajtuar aq shumë gra shtatzëna dhe çdo herë që jam në sallën e lindjes i lutem Zotit t’i bekojë të gjitha nënat.Dh imbja që gratë kalojnë në sallën e lindjes është e papërshkrueshme dhe kjo nuk përfshin vetëm nëntë muajt e shtatzanisë.

Ato kalojnë shumë më tepër për të sjellë një jetë të re.Sot qaj me hi dhërim, sepse kam humbur një grua, ne lutemi që këto gjëra të mos ndodhin, por ndonjëherë Zoti ka plane të tjera. Pse rasti i kësaj gruaje është kaq i dh imbshëm? Ajo nuk mbetej shtatzënë për 14 vjet. Ne kemi provuar fertilizimin in vitro dhe shumë metoda të tjera.

Ajo ka vu ajtur shumë…Së fundi Zoti e bekoi. Ishte përtej shkencës dhe diturisë njerëzore. Ajo sapo kishte mbetur shtatzënë pavarësisht faktit që kishte ki st ov arianë dhe tu mor fi broze. Fibroidi i saj filloi të shkrihej dhe gjithçka ishte në rregull, e di se është Zoti, ai bën gjëra vetëm për të treguar lavdinë dhe madhështinë e Tij.

Pas 9 muajsh, ishte koha, burri i saj e solli atë në spital dhe shpejt lashë gjithçka që po bëja dhe ndoqa atë. Pas 7 orësh, ishte aq e dh imbshme kështu që vendosëm ta op eronim.Ne e hu mbëm nënën, por fëmija ishte gjallë.

Para vd/ekjes së saj, ajo mbajti fëmijën në krahë, buzëqeshi “Zoti është i madh” dhe më pas mbylli sytë.Unë isha i shk atërruar dhe i tr ishtuar, shkova t’i jepja lajmin burrit të saj, pasi dëgjoi lajmin, ai u lig ështua, dita e tyre e lumtur sapo u shndërrua. Kemi hu mbur një jetë vetëm për të dhënë një jetë të re sot.