Ndjekje me makinë si në filma, shqiptari futet në kosh të plerave për tu fshehur nga policia

244

Një nd jekje si në filma. Gazeta gjermane BILD shkruan se autoritetet policore gjermane dhe holandeze kishin organizuar një patrullim të përbashkët.

Ata kërkuan të ndalojnë një mjet tip Opel. Por edhe pse i bënë shenjë, shoferi i dha gaz. Këtu nisi një nd jekje në tre autostrada të ndryshme.

Gazeta shkruan se gjithçka përfundoi në një zonë të banuar, kur makina ngeci në një gur.

Dy personat që ishin në mjet u larguan, duke përfituar nga errësira. Njëri i largua, tjetri u arr estua në një vend me ‘erë’.

“Shqiptari 30-vjeçar ishte futur në një kosh plehrash. Ai është në pa rabur gim edhe për shkak se nuk dihet vendbanimi. He timet për arr atisjen vazhdojnë. Policia nuk ka komentuar gjetjet e dy shimta”, shkruan gazeta.