Pritjes i erdhi fundi/ Ermal Fejzullahu dhe Butrint Imeri rikthejnë hitin “Për një dashuri”

196

Të gjithë e mbajnë mend dhe e dëgjojnë ende hitin e Ermal Fejzullahut “Për një dashuri”.

 

Për të gjithë ata që e kanë kthyer në këngën e tyre të dashurisë, Ermal Fejzullahu dhe Butrint Imeri e kanë ritkhyer në mënyrën më të bukur.

 

Ritëm, tekst dhe një klip mjaft i realizuar, Ermali dhe Butrinti sapo sollën hitin më të ri.

 

Për më tepër shihni videon e mëposhtme.