Dalin pamjet, këto janë makinat superluksoze të sekuestruara nga OFL

177

Policia e Shtetit ka publikuar për herë të parë pamje nga makinat superluksoze të sekuestuara nga Operacioni Forca e Ligjit.

Ata u sekuetsruan nga oparacioni i Policisë së Shtetit të shtrirë në të gjithë qytetet e vendit sipas urdhrit të lëshuar nga drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu për “makinat e luksit”.

Ky aksion i ndërmarrë nga Policia e Shtetit u bë në një kohë kur OFL ka lëshuar formularë auto-deklarimi dhe ka sekuestruar pasuritë e disa prej personave të skeduar apo të dënuar më parë për vepra të rënda penale.